Täytä oma Unelmatyöbingo ja osallistu arvontaan!

Jokaisen haaveissa on löytää oma unelmatyö, mutta unelmatöitä on yhtä monta kuin tekijääkin. Mitä sinun unelmatyöhösi kuuluu? Kerro se täyttämällä Unelmatyöbingoon unelmatyöhösi kuuluvat asiat ja jakamalla kuvan omassa Instagram stoorissa. Muista tägätä julkaisuun #unelmatyöbingo ja @tyoelamaan. Voit myös jakaa tyhjän ruudukon ja haastaa ystäviäsi mukaan kertomaan omasta unelmatyöstään. Unelmatyöbingo-ruudukon löydät Työelämään Instagram-tilin kohokohdista.

Unelmatyöbingo

Arvontaan osallistuminen

1. Voit osallistua arvontaan jakamalla täytetyn Unelmatyöbingon Instagram stoorissa ja merkitsemällä siihen tunnisteen #unelmatyöbingo.

2. Arvonnan palkintona on kotimaiset Joyactorin TinyMateX kuulokkeet, joiden arvo on 179 euroa.

3. Osallistuminen edellyttää, että Instagram-tilisi on julkinen.

4. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jakaa osallistujien julkaisuja eteenpäin Työelämään Instagram stoorissa.

5. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestillä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa, on arvonnan järjestäjällä oikeus suorittaa uusi arvonta.

6. Arvonnan osallistumisaika on 16.8. – 30.11.2021.

Vastuu ja tietosuoja

Arvonnan järjestäjän vastuu arvonnan osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon. Arvonnan järjestää STTK ry ja Instagram ei ole mukana arvonnan järjestämisessä.

Arvonnan järjestäjä ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan arvonnan toteuttamiseen, voittajan yhteystietoja palkinnon toimittamiseen ja sen jälkeen kaikki tiedot hävitetään. Tietoja ei luovuteta eteenpäin.