Pelaa duunissa-työelämäpeliä

Työelämässä pärjää, kun osaa pelisäännöt – ne ovat kaikille samat. Duunissa–työelämäpeli testaa taitojasi toimia työpaikan arkisissa tilanteissa sekä tietojasi työelämän pelisäännöistä. Koska kysymyksiin ei aina löydy yhtä oikeaa vastausta, vaaditaan harkintaa – ihan kuin oikealla työpaikallakin.

Peli alkaa perehdytyksellä ja sen jälkeen voit valita itse miten pelissä etenet. Käyt läpi seitsemän erilaista tilannetta, joissa halutessasi voit pyytää apua luottamusmieheltä tai kaverista. Saat tilanteiden jälkeen palautetta, joka kertoo kasvoiko oma tyytyväisyytesi valintasi jälkeen ja mitä tapahtui työpaikan työilmapiirille. Näet myös miten osaamisesi karttuu.

Pelin lopussa saat arvion omista taidoistasi työyhteisön jäsenenä. Jos kaikki ei mennyt ihan nappiin niin ei huolta – voit aina palata lukemaan lisää tietoa tältä nettisivustolta. Olemme yrittäneet koota sinulle kaiken mahdollisen tiedon yhteen työelämästä. Tehtävä on ollut haasteellinen, sillä niin kuin osaaminen-sivulta opimme niin työelämä muuttuu koko ajan.

Valitse alta käyttämällesi laitteelle sopiva versio pelistä ja aloita peli!

Pelaa läppärillä tai pöytäkoneella

Pelaa peliä läppärillä tai pöytäkoneella -kuva

Pelaa tabletilla

Pelaa peliä tabletilla -kuva

Pelaa kännykällä

Pelaa peliä kännykällä -kuva