Ohjaajille ja opettajille

Tällä sivustolla käydään läpi työelämän keskeisiä pelisääntöjä sekä työntekijän velvollisuuksia ja oikeuksia. Sisältö on suunniteltu ensisijaisesti työuraansa aloittaville nuorille, mutta tietoa löytyy myös esimerkiksi opintovapaasta ja eläkkeistä. Sisällön ovat tuottaneet STTK:n juristit ja asiantuntijat.

Artikkeleiden lisäksi sivustolta löytyy videoita sekä kyselyitä, joita voi käyttää apuna ohjauksessa ja opetuksessa. Videoita voi vapaasti käyttää ja jakaa eteenpäin.

Meiltä voi myös tilata nuorille suunnattua Mitä seuraavaksi? -esitettä, josta on olemassa myös ruotsin- ja englanninkieliset versiot. Olemme julkaisseet myös opettajien avuksi Työelämään-oppaan, jossa on laajemmin työelämätietoa opetuksen tueksi.

Mitä seuraavaksi -esite

Olemme tuottaneet kaksi peliä, joita voi käyttää opetuksen tukena. Laki ja Kirppu uraputkessa -pelissä pelaaja joutuu ratkomaan hankalia työelämän tilanteita. Peli toimii nettiselaimella eikä vaadi erillistä asennusta. Aiemmin olemme julkaisseet myös selainpohjaisen Duunissa-pelin.

Muista seurata meitä sosiaalisen median kanavillamme Instagramissa, Facebookissa ja Youtubessa. Otamme myös mielellämme vastaan palautetta ja kehittämisideoita!

Ota yhteyttä:

Sanni Ryhänen, viestintäasiantuntija
puh. 044 3883 777
sanni.ryhanen@sttk.fi

Tämän sivuston on toteuttanut STTK. Olemme koulutettujen ammattilaisten keskusjärjestö, johon kuuluu 13 jäsenjärjestöä ja noin 450 000 ammattilaista ja asiantuntijaa.